fredag 30. januar 2009

this is how far we've come.

Jeg er fortsatt ikke frisk, blir ikke noe bedre heller. Våknet klokken 5 i morges av at jeg ikke fikk puste, alt var tett og tungen hadde limt seg fast i ganen. Merker jeg klarer å beskrive hvordan det er å være syk så utrolig bra (insert himlemedøynene-smiley). Uansett, dro meg ut av sengen en time senere og inn på badet. Tror aldri det har vært så slitsomt å kle på seg før. Dessuten funker det dårlig å sminke seg når det stadig renner strie strømmer fra nesen. Det er rett før jeg dytter trynet inn i fryseren, det svir så jævelig på nesen og leppene.

Jeg hadde lyst til å gjøre noe i dag, men etter skolen var jeg halvt død og orket rett og slett ikke. Nå er jeg hundre prosent klar til å legge meg, klokken er ikke halv ti engang. Vet ikke om jeg orker å gå ut av huset i morgen engang, fantastisk kjedelig. Blir deprimert av å sitte inne på denne måten, men tror ikke jeg har noe valg akkurat nå. Jeg kan alltids bare ligge under dynen og se på film ellernoe. Har allerede sett en i dag, zack and miri make a porno.

Jeg har vondt i hodet og nesen min dreper meg litt. Nå skal jeg gå og gjøre noe for å gjøre det litt bedre. Vet ikke om løsningen er fuktighetskrem og rosebud eller sjokolade og pepsi.


5 kommentarer:

Ruterknekt sa...

jeg elsker bildet.

maddiieeatthedisco sa...

ahmagashh<3

Anonym sa...

det å være syk er så kjipt :/ slapp av og ta det rolig, madde. du må jo bli frisk engang ;)

Anonym sa...

svar: takk! glad jag blir :D

maddiieeatthedisco sa...

iselin: heheh im trying here..

tobias: bare hyggelig :D