lørdag 7. april 2007

En dag i bloggenes verden!

Med et påskeegg med en omkrets på omtrent en halvmeter fyllt til randen, 1,5 l Cola og en laptop har jeg tilbrakt påskeaften på mitt nyvaskede og ryddige rom. Lyden av herlig pop/rock -jegvetikkehelthvajegskalkalledet- gir meg en god følelse. Jeg har lagt min kjærlighet på Fall Out Boy. Jeg må føye til at hverken The Fray, Backstreet Boys (ja faktisk), Fergie og annen listepop ikke er så ille heller. Det er underlig hvor bra man kan føle seg der man sitter bortgjemt og glemt inne på rommet sitt, med dundrende musikk og et gigantisk påskeegg. Øynene er firkantede som et resultat av altfor mange timer foran en pc-skjerm, og hodet er overrumplet av altfor høye lyder. For hver halvtime som snirkler seg forbi, kommer bunnen i påskeegget tydeligere og tydeligere til syne. Man kjenner ryggen verke etter timer på en har kontorstol der det eneste som beskytter bakenden er en utsittet, tynn pute fra IKEA.

Dessuten er det blitt veldig mørkt ute siden jeg satt meg ned her. Nå skal det jo nevnes at jeg faktisk har reist meg (!) et par ganger for å hente mer godis... Ehm, jaa. Og så har jeg spist middag da, kyllingsalat. Jeg følte meg riktig så sunn etter middagen, så jeg fyllte det siste tomrommet i magen med et par tusen kalorier. Sunt og godt.
I dag har jeg rukket å lese mange nye blogger. Ikke nye-nye, men de er nye for meg. Har visst om LordX en stund, men har aldri fått lest. Det fikk jeg altså i dag, og jeg fikk så latterkrampe at jeg satte en dumle i halsen. Sokkeporno og tvetydige barneprogrammer, min humor!!

Nå har jeg nøyaktig 5 minutter (fra NÅ!) på meg til å skrive ferdig denne posten og løpe [kremt..] til tv'en! Jeg skal flytte den numne bakenden min fra stolen ved pulten min, inn til sofaen foran tv'en (som riktignok også kommer fra IKEA, i likhet med puten jeg nå sitter på...). Jeg har glemt hvilken film jeg skal se... Slik kan det gå. Goshameg, 3 minutter igjen. Jeg er redd jeg må gå, for slik det føles ut nå, med to sovende ben og en verkende nakke, så vil det ta litt tid å karre meg inn til tv-stuen. Jeg har forresten pådratt meg en liten senebetennelse i høyre arm (slapp av. Nå må du ikke tenke så perverst!!). Jeg har bare lært meg kunsten å... lage en slags knipselyd ved å slenge på hånden.. Ja. Make sense. Ikke bare sliter det på sener og ledd, men fingrene begynner å gjøre vondt i tillegg... Røde er de og.

Jeg ble ikke sittende så lenge å se på film.. Noe du kanskje skjønte, for jeg hadde ikke rukket å skrive alt det over på under 3 minutter. Eller, jeg hadde vel klart det hvis jeg visste fra før hva jeg skulle skrive sånn helt nøyaktig... Men jeg måtte finne på det jeg skulle skrive, ikke det at det jeg skrev ikke var sant altså. Joda. Poenget er at jeg så film i rundt 25 minutter, og så orket jeg ikke mer, for jeg har tross alt sett den før. Med andre ord, jeg endte opp her, og nå er beina like søvnige som jeg er, nakken er like stiv som dumlen er kvalmende, og klokken er 8 minutter over halv 11.

.. Nevnte jeg at jeg skal opp klokken 7 i morgen?

Ingen kommentarer: